ŞIRNAK / İDİL - İdil Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

Nis

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize Hedef YKS 2024 kapsamında öğrencilerin motivasyonunu artırmak, sınav kaygılarını dengelemek ve stres yönetimi konularında seminer gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz öğrencilerine HEDEF 2024 YKS kapsamında verimli ders çalışma, motivasyon konuları üzerine seminer Rehber öğretmenimiz tafafından seminer düzenlendi.

Ock

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine okul Rehber öğretmenimiz tarafından MSÜ(Milli Savunma Üniversitesi) sınavlarına ilişkin bilgilendirme semineri yapılıp sınava girmek isteyenler öğrencilerimize kayıt süreci hakkında bilgi verildi.

Ock

Hedef YKS sürecinde zaman yönetimi konulu pano Rehberlik Servisimiz tarafından yapıldı.

Ock

Hedef 2024 YKS kapsamında deneme sınavlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Ock

Öğrencilerimizi farklı mesleklerle tanıştırıp, hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla okulumuz konferans salonunda kariyer günleri kapsamında meslek tanıtımı yaptık.

Kas

Okulumuz öğrencilerine okul Rehber öğretmeni tarafından YKS sınavı hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Kas

Ekm

Okulumuz öğrencilerine  okul Rehber Öğretmenimiz tarafından YKS (Yükseköğretime Geçiş Sınavları) konulu seminer verildi.

Ekm

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine 25.10.2022 tarihinde TYT denemesi yapıldı.